Szef kuchni poleca... Polędwiczka z konfiturą z cebuli

  • 6.03.2017, 15:10 (aktualizacja 06.03.2017 19:02)
Szef kuchni poleca... Polędwiczka z konfiturą z cebuli Telewizja Świnoujście Tomasz Sawicki
Ta propozycja kulinarna zapewne smakoszom przypadnie do gustu. Szybko, smacznie i niedrogo - to atuty dzisiejszego dania.

Szef kuchni Hotelu Trzy Wyspy Krzysztof Wierzba poleca dziś do samodzielnego wykonania polędwicę wieprzową z konfiturą z... czerwonej cebuli. Danie zapewne doskonale sprawdzi się dla domowników jak i gości. Danie podane może być jako danie obiadowe, lub na specjalne okazje. Życzymy smacznego!

 

Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

Komentarze (2)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu www.tvswinoujscie.pl z siedzibą w Świnoujściu jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
Ewa
Ewa 7.03.2017, 20:53
Spróbowałam dziś to danie na obiad. Było smaczne i takie inne od tych wszystkich, codziennych czym pozytywnie zaskoczyłam domowników :-) Nie wiem czy takie powinno być ale moim najbliższym bardzo smakowało. Konfitura z cebuli wg. szefowskiego przepisu wyszła super smaczna. Dziękuję za obiadowy pomysł.
Helena
Helena 6.03.2017, 21:33
I co tu komentować? Jest pysznie i z odcinka, na odcinek ciekawiej i smaczniej!

Pozostałe