Kotleciki jagnięce w marynacie musztardowej podawane z sałatką ziemniaczaną

  • 31.10.2017, 13:32 (aktualizacja 30.04.2018 07:10)
 Kotleciki jagnięce w marynacie musztardowej podawane z sałatką ziemniaczaną
Zapraszamy do kolejnego naszego smacznego programu kulinarnego, gdzie w pierwszej części dowiemy się jak wykonać nowe danie - kotleciki jagnięce w marynacie musztardowej podawane z sałatką ziemniaczaną.

Wykład kulinarny połączony z pokazem poprowadzi nasz mistrz kulinarny, szef kuchni Hotelu Trzy Wyspy Krzysztof Wierzba, któremu towarzyszyć będzie kucharz Aleksandra Pierczyna. W drugiej części, po obejrzeniu programu, proponujemy by danie to przygotować w swojej domowej kuchni. Jest proste w przygotowaniu, niedrogie i dostępne w potrzebne składniki. Życzymy smacznego!

 

Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

Komentarze (2)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu www.tvswinoujscie.pl z siedzibą w Świnoujściu jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
Ewelina
Ewelina 11.04.2017, 23:04
Jak zwykle u mistrza rondla: smacznie, inspirująco i prosto. Pozdrowienia dla szefa, szefów p. Krzysztofa.
Bożena
Bożena 11.04.2017, 07:51
Nie jestem zawodową kucharką, ale gotować potrafię i nawet jestem chwalona za to co przygotowuje, brakuje mi jednak tego czegoś, tym czymś jest, jak mawia p. Krzysztof wykończenie dania. Proszę zauważyć, jaki kilka dodatków na koniec potrafią każde danie zachęcić do jego spożycia. Podziwiam pana pod tym względem również:)

Pozostałe