Szef kuchni poleca. Konfitowany w klarowanym maśle sandacz...

  • 14.04.2017, 17:11 (aktualizacja 17.04.2017 11:58)
Szef kuchni poleca. Konfitowany w klarowanym maśle sandacz... Telewizja Świnoujście Tomasz Sawicki
Zapewne lodówki jeszcze nie opustoszały po świątecznych smakołykach i przygotowane zapasy wystarczą co najmniej do środy, jednak my jesteśmy konsekwentni w produkcji kulinarnych programów i dlatego dziś, w drugi dzień świąt Wielkanocnych podpowiadamy co smacznego i takiego zupełnie innego przygotować dla domowników, gdy w naszej domowej lodówce pozostanie wyłącznie światło...

Szef kuchni Hotelu Trzy Wyspy Krzysztof Wierzba, wraz ze swoją czarującą asystentką kucharzem Aleksandrą Pierczyną polecają uwadze to szybkie, smaczne danie rybne. Dziś sandacz, ale jak dowiedzieliśmy się od szefa kuchni, sandacza możemy śmiało zastąpić innym gatunkiem ryb. Jakie będą pasowały do naszego dania? Tego dowiemy się z naszego programu Szef kuchni poleca - zapraszamy! 
 

Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

Komentarze (1)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu www.tvswinoujscie.pl z siedzibą w Świnoujściu jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
Wanda
Wanda 17.04.2017, 20:04
Zapewne kolejna propozycja mistrza kuchni jest smaczna, ale jeszcze lodówkę zamykam dociskając kolanem, cóż chyba przesadziłam z możliwością zamiarów i żołądkami najbliższych:)

Pozostałe