Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 28 marca 2024 15:09
Reklama

Gyros drobiowy z dodatkami i ryżem

Dziś danie które przygotuje każdy z nas w swojej domowej kuchni. Danie szybkie w przygotowaniu i niedrogie w kosztach, do tego zapewne smakujące wszystkim.
Gyros drobiowy z dodatkami i ryżem

Autor: Telewizja Świnoujście

Zanim staniemy przy rondlu, zapewne przyda się instruktaż jak przygotować  oryginalny gyros drobiowy z dodatkami i ryżem. W roli głównej na naszym kulinarnym planie występuje szef kuchni Hotelu Trzy Wyspy Krzysztof Wierzba, któremu asystuje kucharz Aleksandra Pierczyna. Życzymy udanego dania!

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Eva 24.04.2017 22:47
Wygląda ciekawie to danie i zapewne smakuje bosko:))

Halina 24.04.2017 20:18
Jak zwykle spod ręki szefa Krzysztofa wyszło kolejne smaczne danie, zapewne wypróbuję przygotować je w niedługim czasie dla rodzinki. Pozdrawiam serdecznie - stała obserwatorka i smakoszka programów kulinarnych - Halina

zachmurzenie duże

Temperatura: 12°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 986 hPa
Wiatr: 16 km/h

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama