Gyros drobiowy z dodatkami i ryżem

  • 24.04.2017, 16:12 (aktualizacja 24.04.2017 19:56)
Gyros drobiowy z dodatkami i ryżem Telewizja Świnoujście
Dziś danie które przygotuje każdy z nas w swojej domowej kuchni. Danie szybkie w przygotowaniu i niedrogie w kosztach, do tego zapewne smakujące wszystkim.

Zanim staniemy przy rondlu, zapewne przyda się instruktaż jak przygotować  oryginalny gyros drobiowy z dodatkami i ryżem. W roli głównej na naszym kulinarnym planie występuje szef kuchni Hotelu Trzy Wyspy Krzysztof Wierzba, któremu asystuje kucharz Aleksandra Pierczyna. Życzymy udanego dania!

 

Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

Komentarze (2)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu www.tvswinoujscie.pl z siedzibą w Świnoujściu jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
Eva
Eva 24.04.2017, 22:47
Wygląda ciekawie to danie i zapewne smakuje bosko:))
Halina
Halina 24.04.2017, 20:18
Jak zwykle spod ręki szefa Krzysztofa wyszło kolejne smaczne danie, zapewne wypróbuję przygotować je w niedługim czasie dla rodzinki. Pozdrawiam serdecznie - stała obserwatorka i smakoszka programów kulinarnych - Halina

Pozostałe