Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 25 kwietnia 2024 11:22
Reklama

Trippa alla parmiggiana

Przed nami kolejne wykonanie i prezentacja smacznej i sytej potrawy, tym razem rodem z kuchni włoskiej, którą poleca do samodzielnego wykonania szef kuchni Silvano Sassi.
Trippa alla parmiggiana

Autor: Telewizja Świnoujście

Będzie to danie doskonale znane, mające tyle samo zwolenników co przeciwników, znane u nas pod nazwą flaki wołowe, Trippa alla parmiggiana łączy podstawowy składnik do jego wykonania i zapewne przyprawy, reszta pochodzi już z Włoch. 

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
smakosz 08.03.2016 09:11
Kurcze lubię flaki ale te tradycyjnie zrobione na rosole. Smażone do tego z fasolą i sosem pomidorowym i serem jakoś mnie nie przekonują do spożycia.

pochmurnie

Temperatura: 9°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 1003 hPa
Wiatr: 11 km/h

Reklama
News will be here
Reklama
Reklama
Reklama