Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
piątek, 26 kwietnia 2024 02:31
Reklama

Korona z jagnięciny w sosie z trzech pieprzów

To już ostatnia tak wymyślna potrawa zaproponowana w naszym programie przez belgijskiego szefa kuchni Pascala Koleczko. Potrawa na czasie, bo i cielęcina jest do kupienia obecnie bez problemów a i pozostałe składniki do potrawy kupimy niemal w każdym dobrym sklepie spożywczym.
Korona z jagnięciny w sosie z trzech pieprzów

Autor: Telewizja Świnoujście Tomasz Sawicki

Mamy nadzieję, że jagnięca korona, zaproponowana przez Pascala z możliwością samodzielnego wykonania w naszej domowej kuchni, zadowoli podniebienia nawet najbardziej krytycznie nastawionych do cielęcego mięsa smakoszy. Życzymy smacznego!

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
marica 11.04.2016 18:51
pyszności, gdyby ktoś mi zapodał ten kęsek zapewne cieszyła bym się jeszcze bardziej. zapewne kiedyś podejmę próbę przygotowania tego dania:)

zachmurzenie duże

Temperatura: 3°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 1006 hPa
Wiatr: 10 km/h

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama