Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
sobota, 20 kwietnia 2024 09:27
Reklama

Penne all'arrabbiata

Zazwyczaj w maju nasze kulinarne upodobania i smaki przenosimy z domowych kuchni... w plener.
Penne all'arrabbiata

Tak się utarło od wielu lat, że w maju rusza sezon grillowy. Banalna kiełbasa, karkówka i kaszanka z rusztu, zaczynają być wypierane przez inne eksperymentalne potrawy pachnące dymem. Wszystko uzależnione jest jednak od pogody, Pogoda za to nie ma wpływu, na to co proponuje i ugotuje dla naszych widzów włoski szef kuchni Silvano Sassi. Naśladownictwo jest wskazane!  

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
maciek 09.05.2016 19:32
Wygląda wyśmienicie i z tego co widzęnie kosztuje nie wiele kasy i czasu. Przygotowanie tego dania, zdaje się wykonalne jak na moje techniczne wykształcenie:) Jutro zaskoczę swoje dziewczyny:)

zachmurzenie duże

Temperatura: 3°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 1012 hPa
Wiatr: 18 km/h

Reklama
News will be here
Reklama
Reklama
News will be here
Reklama