Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 28 marca 2024 23:33
Reklama
Reklama

Polpettine in umido con piselli

Dziś wspaniałe danie na chłodne jesienne dni. Jako danie główne lub na rodzinna kolację. Zapewne smakować będzie o każdej porze.
Polpettine in umido con piselli

Włoski kucharz Silvano Sassi, poleca dziś do samodzielnego wykonania pulpetów mięsnych z zielonym groszkiem. Danie które zajmie nam niewiele czasu przy kuchni i jednocześnie, do którego nie potrzebujemy wielkich zdolności kulinarnych. Życzymy smacznego!

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
zachmurzenie umiarkowane

Temperatura: 6°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 995 hPa
Wiatr: 5 km/h

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama