Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
piątek, 17 maja 2024 09:44
Reklama

Polpettine in umido con piselli

Dziś wspaniałe danie na chłodne jesienne dni. Jako danie główne lub na rodzinna kolację. Zapewne smakować będzie o każdej porze.
Polpettine in umido con piselli

Włoski kucharz Silvano Sassi, poleca dziś do samodzielnego wykonania pulpetów mięsnych z zielonym groszkiem. Danie które zajmie nam niewiele czasu przy kuchni i jednocześnie, do którego nie potrzebujemy wielkich zdolności kulinarnych. Życzymy smacznego!

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
bezchmurnie

Temperatura: 17°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 1014 hPa
Wiatr: 24 km/h

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama