Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
wtorek, 16 kwietnia 2024 11:40
Reklama

Szef kuchni poleca... Polędwiczka z konfiturą z cebuli

Ta propozycja kulinarna zapewne smakoszom przypadnie do gustu. Szybko, smacznie i niedrogo - to atuty dzisiejszego dania.
Szef kuchni poleca... Polędwiczka z konfiturą z cebuli

Autor: Telewizja Świnoujście Tomasz Sawicki

Szef kuchni Hotelu Trzy Wyspy Krzysztof Wierzba poleca dziś do samodzielnego wykonania polędwicę wieprzową z konfiturą z... czerwonej cebuli. Danie zapewne doskonale sprawdzi się dla domowników jak i gości. Danie podane może być jako danie obiadowe, lub na specjalne okazje. Życzymy smacznego!

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Ewa 07.03.2017 20:53
Spróbowałam dziś to danie na obiad. Było smaczne i takie inne od tych wszystkich, codziennych czym pozytywnie zaskoczyłam domowników :-) Nie wiem czy takie powinno być ale moim najbliższym bardzo smakowało. Konfitura z cebuli wg. szefowskiego przepisu wyszła super smaczna. Dziękuję za obiadowy pomysł.

Helena 06.03.2017 21:33
I co tu komentować? Jest pysznie i z odcinka, na odcinek ciekawiej i smaczniej!

zachmurzenie duże

Temperatura: 8°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 997 hPa
Wiatr: 23 km/h

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama