Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
sobota, 20 kwietnia 2024 15:57
Reklama

Scampi po afrykańsku

Dziś nasz telewizyjny kucharz, Pascal Kóleczko omówi i wykona kolejne smaczne i szybkie danie. Głównym i przewodnim produktem do jego wykonania będą owoce morza.
Scampi po afrykańsku

Autor: Tomasz Sawicki

Jest tyle samo smakoszy krewetek, co i przeciwników. Są też i tacy, którzy nawet nie próbując serwowanego dania z krewetkami w roli głównej, stanowczo twierdzą, że im nie smakuje. Dziś nasz znakomity Belg, wykona krewetki po Afrykańsku. Mam nadzieję, że wyjaśni skąd wzięła się ta nazwa dania? Życzymy smacznego!

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
jerzy-tez szef,ale polski 22.03.2016 22:27
jak na ZNAKOMITEGO BELGA to raczej skromnie

zachmurzenie duże

Temperatura: 6°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 1017 hPa
Wiatr: 19 km/h

Reklama
News will be here
Reklama
Reklama
News will be here
Reklama