Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
czwartek, 28 marca 2024 18:13
Reklama

Fregato impanato e fritto

W kolejnym odcinku naszych smacznych kulinarnych tematów, dziś włoski kucharz Silvano Sassi proponuje danie, które tradycyjnie możemy przygotować samodzielnie i smacznie zaskoczyć biesiadników.
Fregato impanato e fritto

Autor: Telewizja Świnoujście Tomasz Sawicki

Nazwa dania jest łatwa do zapamiętania i jeszcze bardziej prosta do wykonania: „Fregato impanato e frotto”. Życzymy udanego kulinarnego dzieła!

 

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
zachmurzenie duże

Temperatura: 12°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 987 hPa
Wiatr: 16 km/h

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama