Przejdź do głównych treściPrzejdź do wyszukiwarkiPrzejdź do głównego menu
piątek, 29 marca 2024 08:03
Reklama
Reklama

Tagliatelle con costine do maiale

Włoski kucharz Silvano Sassi w dzisiejszym odcinku przygotuje tradycyjne danie ze swoich rodzinnych okolic - tagliatelle con costine do maiale - czyli żeberka wieprzowe w sosie pomidorowym z makaronem.
Tagliatelle con costine do maiale

Autor: Telewizja Świnoujście Tomasz Sawicki

Z naszej strony życzymy smacznego, wierząc, że dzisiejsza propozycja będzie wielokrotnie jeszcze wykorzystywana w okresie letnim na różnego rodzaju przyjacielskich spotkaniach z oryginalnymi daniami włoskimi. 

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz
Komentarze
Paweł 20.06.2016 20:55
Niesamowite! Niebo w gębie oczywiście pod warunkiem użycia do tych żeberek kufelka zimnego piwa, po jedzeniu!

zachmurzenie umiarkowane

Temperatura: 7°CMiasto: Szczecin

Ciśnienie: 1000 hPa
Wiatr: 2 km/h

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama